ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΣΑΣ
Photobucket
Photobucket

Τα διαχρονικά παιχνιδία PlaymobilΗ Ελληνική εταιρία παιχνιδιών Lyra το 1976 πήρε από την Γερμανική Playmobil Geobra τα δικαιώματα για την αποκλειστική κατασκευή και εκμετάλλευση για την Ελλάδα των Playmobil. Κατασκεύασε σετ τα οποία η ήταν πιστά αντίγραφα των αντιστοίχων Γερμανικών σετ (σειρές με κωδικούς τέσσερις αριθμούς π.χ 3324 , 3280 κ.λ.π) η ήταν σετ φτιαγμένα από την Lyra ειδικά για Ελλάδα που δεν κυκλοφόρησαν στην Γερμανία και περιείχαν στον κωδικό τους το γράμμα L. Παρήγαγε και αποκλειστικά δική της σειρά με το χαρακτηριστικό ' NEW' στο κουτί της συσκευασίας η οποία ήταν με πολύχρωμες φωτογραφίες πολύ καλής ποιότητας, όπως επίσης σετ σε κουβαδάκια καθώς και πολλά παζλ. Σε παλαιότερες συσκευασίες υπάρχουν και Αραβικού τύπου γράμματα που δείχνει την πρόθεση της Lyra να προωθήσει τα προϊόντα της και σε Αραβικές χώρες. Μερικά σπάνια σετ κυκλοφόρησαν στα μέσα του 1980 σε κόκκινη συσκευασία όχι σαν Playmobil αλλά σαν Playlyra ίσως μια προσπάθεια της Lyra να ανεξαρτητοποιηθεί από την Γερμανική Playmobil.
Η Lyra σταμάτησε την παραγωγή των Playmobil κάπου στα μέσα του 1986.Η παραγωγή τους στην Ελλάδα δεν ακολούθησε αυστηρά τις χρονολογίες των αντιστοίχων Γερμανικών και για αυτό τον λόγο η παρουσίαση τους εδω (όσων βέβαια διαθέτει η συλλογή μας) γίνεται κάπως πιό ελεύθερα ανάλογα με το μέγεθος ή το είδος του κάθε σετ. Tα Playmobil της Lyra ήταν εξαιρετικής ποιότητας εφάμιλλα των Γερμανικών και αγαπήθηκαν ιδιαίτερα από το Ελληνικό παιδικό κοινό την δεκαετία του 1980!

4 σχόλια:

Francisco Neto είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Jazzman είπε...

a re ti mas 8imises!!! me phges toylaxiston 20-22 xronia piso...

sherlina halim είπε...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini

Ximena Jimena είπε...

Γεια σε όλους, σήμερα είναι μια παραγωγική μέρα. Δουλεύω για τα έργα μου που πρέπει να γίνουν την επόμενη εβδομάδα και επίσης σχεδιάζω μια νέα στρατηγική για τους επιχειρηματικούς μου στόχους. Μιλάω για τον κ. Pedro, έναν υπάλληλο δανείου που βοήθησε στην έγκριση του δανείου μου για την έναρξη της επιχείρησής μου σε ποσοστό 3%, οπότε ελπίζω πραγματικά τις επόμενες εβδομάδες να μπορέσω να επανέλθω και να μην αφήσω τίποτα να με κρατήσει κάτω. Μισώ αυτά τα πάνω-κάτω πράγματα κάθε μέρα είναι διαφορετικά και απλά μισώ αυτό που νιώθω. Είμαι έτοιμος να γίνω εκείνο το άτομο που ήμουν πριν από περισσότερο από ένα χρόνο που είναι σε καλό δρόμο και ξέρει τι είναι σημαντικό, καλή υγεία και να πηγαίνω για τους στόχους μου. Απλώς διατηρώ την πίστη ότι θα επανέλθω σε καλό δρόμο και επίσης ανυπομονώ για τις πολλές αλλαγές που έρχονται στη ζωή μου τις επόμενες εβδομάδες. Κράτα με στις σκέψεις σου, όλη η θετική ενέργεια χρειάζεται πραγματικά.
για επιχειρηματικό δάνειο.προσωπικό δάνειο, δάνειο αυτοκινήτου, στεγαστικό δάνειο και άλλη οικονομική βοήθεια.
Επικοινωνήστε με τον κ. Pedro για δάνειο 2% στο pedroloanss@gmail.com.

photobucket